fredag 8. april 2011

Jippi! Tina Wodstrup er her!

Endelig er vårkolleksjonen til Tina Wodstrup ankommet butikken på Madla. Dette har vi gledet oss sånn til, og vi stupte nedi eskene da de kom. Klærne har allerede blitt kjempepopulære. Mange plagg ble solgt før de kom på hengerene. Denne herlige fleecejakken fra Wodstrup kommer i rosa og grå. Nydelige detaljer 999kr
Denne søte kjolen fra Wodstrup kommer i hvit og dus lilla.Blonder og sløyfedetaljer rundt midjen.
Disse superpopulære velourjakkene har fått ben å gå på her i butikken. Med en underkjole under kan du bruke den som en varm og myk kjole. Kan med hell brukes som en lett sommerjakke over kjoler/tunikaer.Kommer i dus lilla og creme 999kr
Disse velourtunikaene er i en litt annen modell. Knapper ned til brystet, og en litt lenger hette. Kjempebehagelige! Kommer i dus lilla og mørk grå.
Vi har fått inn flere ulike tunikaer og kjoler fra Wodstrup og Q by Kjederkvist. Alle kommer i duse vårfarger og fine snitt.
Disse singletene/underkjolene passer perfekt til antrekkene vi har i butikken nå.

Lekre blonderdetaljer og deilig stretch kvalitet.


Vi skal få lagt ut flere bilder av klærne etterhvert som vi har fått fotografert.


Vi holder i skrivende stund på med å pakke opp interiørnyheter fra Miss Etoile. Bl.a smykkestativ, te-lysholdere, lanterner og rammer.


Lørdag er den store finaledagen på Madla fashion week. Kl 13 er det stort moteshow på senteret. Ta en tur innom senteret, og til Den Franske Landstil. Vi lover dere mange fristelser i interiør og klær.


Velkommen til den store vårstemningen!


Klem fra Vivian og jentene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar